Uitvaartzorg

Donkers – Cuypers Uitvaartverzorging staat garant voor een uitvaart van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor een allesomvattende uitvaartverzorging.
Wij zorgen ervoor dat u in alle rust en sereenheid afscheid kan nemen van uw dierbare met een uitvaart volkomen naar uw wens.

Na het groeten hebben familie, vrienden en kennissen de mogelijkheid om in een aparte ruimte na te praten. Indien gewenst kan hier een drankje genuttigd worden.

Één van onze prachtige ceremoniewagens begeleidt de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats.

Niets drukt uw medeleven beter uit dan de schoonheid van bloemen. Wij bieden een ruime keuze aan bloemstukken en rouwkransen in kunstzijde van diverse leveranciers.
Ook natuurbloemstukken of kransen kunnen via ons besteld worden bij een geschikte bloemenzaak.

Wij zorgen voor een perfecte uitvoering van uw rouwdrukwerk, waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke inbreng. Wij beschikken over een ruim assortiment rouwbrieven, rouwkaarten, rouwprentjes (met of zonder foto) en rouwbedankingen.
Alles gebeurt in eigen beheer, waardoor een snelle en efficiënte service wordt gegarandeerd.

Na de uitvaart wordt aan familie en vrienden de koffietafel aangeboden.

Wij overhandigen alle rouwbetuigingen die ons zijn bezorgd (zowel op papier als via ons online systeem).

Graag helpen wij u door samen een mooi, gepersonaliseerd grafmonument te ontwerpen. De laatste rustplaats van uw dierbare is tenslotte ook de plaats waar uzelf bij ieder bezoek tot rust wil komen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van grafmonumenten.

Wij beschikken over een eigen dienst voor het onderhoud en de herstelling van uw grafmonument. Ook reeds bestaande grafmonumenten worden door ons onderhouden en hersteld.