Hoe het begon…

Voor mij is alles begonnen toen mijn eigen moeder overleed. Ik heb de begrafenisondernemer bijgestaan en raakte gefascineerd door het beroep.
Gedurende een periode van acht jaar heb ik het vak bij diverse collega’s geleerd. Toen ik een collega begrafenisondernemer moest vervangen die met vakantie ging, heb ik de knoop doorgehakt en beslist een eigen zaak op te starten.
Ondertussen raken ook mijn twee zonen steeds meer geboeid door het beroep. De toekomst van Donkers – Cuypers Uitvaartverzorging is daarmee verzekerd!
Vele vrienden en kennissen vinden het geen alledaagse job, maar de dankbaarheid die je van de familie van de overledene ontvangt, sterkt ons steeds weer om verder te gaan. Het is een roeping waar we ons hart en ziel in leggen!
Dit weerspiegelt zich ook in onze aanpak. De overledenen en nabestaanden staan centraal, niet de tijd. We verzekeren een persoonlijke aanpak in een familiale, ongedwongen sfeer. We staan steeds open om te luisteren naar uw wensen.

Indien u meer info wenst, neem vrijblijvend contact op.

Bert
Bert Donkers